Receptai
Iš likučių, kuriuos įprasta išmesti, gaunasi skaniausi patiekalai! Dalinamės receptais, kurie palengvins jūsų kasdienybę ir padės išsaugoti maistą.
Pildoma
Virti kiaušiniai
Kasmet pasaulyje iššvaistoma milijardai kiaušinių, o daugiausia jų išmetama po Velykų. Kaip iš nuobodžių virtų kiaušinių pagaminti nuostabius patiekalus?
Morkos
Lietuvoje kasmet išmetama 680,3 t morkų – tiek sveria 90 dramblių. Iš namuose užsilikusių morkų galima pasigaminti tiek pagrindinių patiekalų, tiek desertų.
Obuoliai
Lietuvoje senuose apleistuose soduose, kiemuose, laukuose auga tūkstančiai obelų, šalia kurių kiekvieną rudenį pūna obuoliai. Iš obuolių gaunasi paprasti ir skanūs desertai!
Duona
Duonos gaminiai yra vieni dažniausiai Lietuvoje išmetamų maisto produktų. Tačiau atlikusią duoną galima panaudoti ne tik sumuštiniams, bet ir įvairiems kitokiems patiekalams.